Over mij

Even voorstellen mijn naam is John de Hoogh en al ruim 23 jaar werkzaam als uitvaartverzorger.

Voor een hoop mensen in Loosduinen een bekend persoon die al bij heel veel families, in het Loosduinse thuis is geweest in moeilijke en emotionele tijden. Tegenwoordig ben ik ook werkzaam in heel Den Haag, Zoetermeer, Hazerswoude – Dorp en Hazerswoude-Rijndijk, Alphen a/d Rijn en de plaatsen daaromheen

Sinds 2019 heb ik mijn eigen bedrijf ingeschreven onder de naam No Nonsens. Mensen die mij kennen weten dat ik wars ben van allerlei misstanden in de uitvaart vandaar ook deze naam.

Deze misstanden zijn o.a. veel te dure kisten, provisies op advertenties in kranten, bloemen en vooral bij steenwerk. Ik moet hier niets van hebben want vaak komt U als nabestaanden onverwachts voor gigantische uitgaven te staan.

Mijn moto is doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Ik wil graag mensen helpen en dat dit geld kost is natuurlijk logisch maar het hoeft geen kapitalen te kosten.

Bij No Nonsens kunt u al een eenvoudige begrafenis of crematie laten verzorgen voor tussen de 2500,00 en 3000,00 euro. Dit is inclusief kist en 50 kaarten, crematie of begrafenis in een algemeen graf.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 0718872636, 0618346637 en 0653725452.

Wilt u een vraag stellen in de privésfeer mail mij dan op info@nononsensuitvaartadvies.nl  U kunt ook het contactformulier gebruiken. Bellen mag natuurlijk ook.

Ik hoop dat U mij voorlopig niet nodig hebt maar wij staan voor U klaar.

John de Hoogh Uitvaartverzorger

Heeft u een vraag waar u mee zit?